• Categories
 • Nota de Guíxols des del Carrer en referència al ple extra d’avui

  03/11/2017
  Guíxols des del Carrer-Entesa critica i lamenta la manera atabalada de fer del govern guixolenc.  La formació se sent exclosa del debat i anuncia que presentarà, quan tingui ocasió, la seva pròpia moció contra els fets succeïts ahir.
  GdC-E denuncia públicament la vergonya antidemocràtica que representa empresonar membres d’un govern legítim acusats de sedició i rebel·lió sense haver fet ni provocat un sol acte de violència, però no consensuarà cap text conjunt que es pugui aprovar en el ple d’avui fet a corre-cuita. La raó es ben senzilla. El nostre regidor no hi ha pogut ser, igual que d’altres que treballen els matins.
  El govern de la ciutat ha convocat, d’avui per avui, a la una del migdia, un ple extraordinari per valorar i posicionar l’Ajuntament davant els greus fets ocorreguts ahir a l’Audiència Nacional, amb l’empresonament d’una part del Govern català.
  GdC-E critica que aquesta convocatòria, en horari laboral, no facilita l’assistència al ple del seu regidor. Recorda que, malgrat tenir dret a un permís retribuït com a càrrec electe, aquest s’ha de sol·licitar amb una antelació mínima de 24 hores, i les convocatòries fetes d’avui per avui impedeixen qualsevol opció d’assistència.
  GdC ni entén ni comparteix la manera desgavellada com s’ha fet aquesta convocatòria, més encara, quan és evident que la situació política s’allargarà en el temps i que el ple  extraordinari es podia haver convocat qualsevol dia de la setmana vinent sense perdre actualitat. També és de sobres conegut per tothom que si realment es vol garantir la participació de tots els regidors, la millor hora per convocar és sempre al vespre.
  Quan tingui ocasió, la formació ja presentarà la seva pròpia moció contra la repressió i l’empresonament de persones per les seves d’idees polítiques i del govern elegit democràticament.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies