• Categories
 • Construcció de columbaris per guanyar lloc al cementiri

  06/11/2017
  El lloc on es construeixen els columbaris (Foto: E.A./EL PUNT-AVUI)

  El cementiri municipal disposarà, d’aquí a un parell de mesos, de 65 nous columbaris d’obra per dipositar-hi fins a cinc urnes cineràries de difunts en cada unitat, segons El Punt-Avui. Les obres, per un import total de 41.668 euros, van començar dijous, per no interferir en els dies de més afluència previs a la festivitat de Tots Sants.

  En els darrers anys, al recinte funerari guixolenc ja s’havien anat habilitant columbaris. Primer catorze dels d’obra i posteriorment 52 de murals, amb capacitat inferior. Només en restaven una vintena de lliures, però davant la demanda emergent d’incineracions en lloc del típic enterrament, han decidit apostar-hi alhora que s’optimitza l’ús de l’espai lliure cada cop més escàs dins el cementiri. En total, un cop s’enllesteixin els nous columbaris,n’hi haurà un total de 131.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies