• Categories
 • Tardor de retocs en diversos vials de la ciutat

  06/11/2017
  La carretera de Palamós va ser el primer vial que es va reasfaltar (Foto: RÀDIO SANT FELIU)

  El govern de la ciutat ha adjudicat un paquet d’obres de reasfaltatge i millora del paviment en diversos carrers del nucli urbà. Els treballs tenen un pressupost de prop de 175.000 euros, IVA inclòs, i començaran aviat. Segons El Punt-Avui, en la llista de vials previstos hi figuren el tram alt de l’avinguda Catalunya,  a la zona del Guíxols Arena, on s’habilitaran ressalts, al carrer carreró d’Hernán Cortés, a la carretera de Sant Pol  i un nou ressalt per alentir el pas de vehicles al barri de Vilartagues, entre l’avinguda Saragossa i el carrer València.

  El contracte també preveu destinar inversió a l’arranjament de trams de voreres i altres elements viaris com ara embornals i tapes de registre als carrers Buenos Aires, Jaume I i la Volta de l’Ametller, per bé que la llista està subjecta a canvis.

  De moment ja s’ha reasfaltat un tram de la carretera de Palamós fins al carrer Fleming i pedaços puntuals entre Sant Pol i s’Agaró, unes obra que en aquest cas depèn de Carreteres de la Generalitat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0