• Categories
 • Més de 800 avis a la festa de la gent gran

  07/11/2017
  L'humorista Jordi LP, vinculat a la nostra ciutat, va ser l'encarregat de fer riure la gent gran (AJUNTAMENT SFG)

  Sant Feliu va celebrar el passat 5 de novembre la Segona Edició de la Festa de la Gent Gran al Pavelló de la Corxera. L’acte, que l’humorista Jordi LP va demanar que canviés de nom i s’anomenés “Festa de la Gran Gent” (i no de la gent gran) va aplegar prop de 840 convidats, als quals s’hi van afegir la seixantena de col·laboradors, voluntaris, músics, treballadors i artistes. Així, unes 900 persones van reunir-se per celebrar la festa anual d’aquest col·lectiu, format per 4117 persones, les que consten al padró com a majors de 65 anys.

  El Pavelló de la Corxera va obrir les portes a les 13h i ja només d’entrar els esperava el plató de Televisió Costa Brava, que va emetre un programa en directe amb entrevistes a diferents persones relacionades amb la gent gran. 

  Un cop la gent va estar entaulada, es va servir el dinar (amanida, arròs i graellada de carn) i el presentador de l’acte va anunciar el programa festiu algunes sorpreses per tota la tarda.

  Els presents van aplaudir en nombroses ocasions l’equip de cuiners (El Rebost d’en Bacus) i molt especialment la colla de motards Pirates de Sant Feliu, per la seva gran implicació en la festa. Cada taula tenia un ‘pirata’ fent de cambrer, cosa que permetia que la gent gran no s’hagués d’aixecar en cap moment, i pugués gaudir de la taula i la companyia.

  L’alcalde, Carles Motas, va dir que “la festa de la gent gran ha vingut per quedar-se” i va protagonitzar diferents moments amb la gent gran, com encetar el ball d’inici de la festa amb una membre del casal de Vilartagues, Juanita Sinclair. La tarda va ser carregada de detalls i actuacions, emotivitat i celebració.

  L’humorista Jordi LP va fer posar les rialles de la gent tractant diferents temàtiques. I el plat fort va venir amb l’orquestra La Chatta, amb Ingrid i Llorenç, i un magnífic acompanyament de músics extraordinaris, durant un ball de tarda intens.

  Tot i acabar més tard, a partir de les sis de la tarda es va posar en marxa el servei de bus gratuït per portar la gent de retorn a casa seva.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies