• Categories
 • Seguiment de la jornada de vaga a la ciutat

  09/11/2017
  Comerços tancats per la vaga, ahir al carrer d'Anselm Clavé de la ciutat (EL PUNT-AVUI)

  La jornada d’aturada del 8 de novembre va tenir un impacte menor que la del 3 d’octubre pel que fa a l’activitat de comerços i empreses, però també es va deixar notar. Algunes grans empreses, com ara les cadenes de supermercats Bonpreu-Esclat,  Spar i  petits comerços de la ciutat la van secundar. Així mateix, l’afluència de gent al centre va ser notablement inferior a la d’un dia feiner normal.

  En particular, a Sant Feliu el seguiment de la vaga es va notar sobretot en el petit comerç, amb negocis tancats amb cartells visibles d’adhesió a la convocatòria i una presència de clients potencials més reduïda als carrers. L’Associació Guíxols Comerç i Turisme es va adherir a la vaga. Pel que fa a l’administració, a l’ajuntament alguns treballadors es van adherir a l’aturada, però la resta van fer jornada laboral normal. Serveis mínims a banda, el CAP també va decidir aturar-se.

  Pel que fa als ciutadans, alguns vaguistes van  sortir ben d’hora al matí per participar en la tallada de l’autopista AP7 a Borrassà, prop de Figueres,  amb la qual volen tenir incidència a Europa. D’altres van preferir fer-ho a la sortida de la mateixa autopista a Riudellots o Girona Sud, a la NII prop de Figueres, i a les vies del tren de l’AVE a Girona, accions convocades pels Comitès en Defensa de la República. 

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies