• Categories
 • El Baix Empordà, la comarca que genera més residus en la demarcació

  10/11/2017
  Restes vegetals en un contenidor (ARXIU)
  El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, ha presentat avui les dades del 2016 de residus municipals a l’àmbit de les comarques gironines. Segons aquest balanç, l’any passat es van generar 461.631 tones de residus municipals en aquesta àrea, un 1,03% més que l’any anterior. Per càpita, la generació de residus s’ha situat en 1,71 kg/hab./dia, per sobre de la mitjana de Catalunya, que és d’1,36 kg/hab./dia.
   
  La comarca que genera més residus per càpita a Girona és el Baix Empordà, amb 798,64 kg/hab./any, i la que menys, el Gironès, amb 426,27 kg/hab./any. Totes les comarques superen la generació mitjana de Catalunya excepte el Pla de l’Estany i el Gironès.
   
  Els residus a Sant Feliu de Guíxols
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies