• Categories
 • La carretera de la Vall d’Aro, tancada pels efectes de la tempesta

  10/11/2017
  La carretera a la Vall d'Aro ha quedat tancada al trànsit (Ràdio Capital)

  L’Ajuntament ha decidit tancar aquest divendres el camí del Butà per netejar-lo i retirar la sorra de la calçada a causa de la forta tempesta del passat 4 de novembre. Segons Ràdio Capital, la tempesta va deixar sorra en molts trams d’aquest vial i va afectar bona part del carril de circulació. El consistori tem que pugui causar accidents i l’ha tallat de forma indefinida fins que finalitzin els treballs de recuperació.

  El conegut com a camí del Butà és un vial molt concorregut perquè connecta la nostra ciutat amb la zona de la Vall d’Aro. Fa deu anys, l’ajuntament ja va limitar la circulació d’aquest camí a un sol sentit per evitar incidents.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies