• Categories
 • Sis autobusos cap a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics

  10/11/2017
  Una estelada durant la manifestació de l'aturada del 3-O per denunciar la brutalitat policial durant el referèndum (L.B.)

  Les entitats sobiranistes han organitzat sis autobusos que sortiran de Sant Feliu cap a Barcelona dissabte, a la manifestació de la “Diada de la llibertat”. La demanda era molt superior a l’oferta, però les entitats no han trobat més busos per llogar. 

  L’Assemblea Nacional Catalana assegura que aquestes xifres són similars a la de les diades de l’11S. 

  Manifestació contra els empresonaments polítics

  El Tribunal Suprem ha enviat a la presó d’Alcalá Meco de Madrid la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, on ha passat aquesta nit, però aquest migdia ja n’ha sortit en haver pagat la fiança de 150.000 euros imposada. Les entitats socials ja han anunciat que la caixa de resistència pagaran la fiança de la resta de parlamentaris, que en el seu cas tenen 10 dies per abonar-la.

  La manifestació, que tindrà lloc al carrer Marina de Barcelona, servirà per denunciar aquest fet i demanar la llibertat de la resta de presoners polítics: els líders d’ANC i Òmnium i vuit Consellers de Govern.  

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies