• Categories
 • Jordi Lloveras deixa Procés Constituent perquè aquest partit es presenta el 21D amb la CUP

  13/11/2017
  Jordi Lloveras deixa el Procés Constituent (GdC)
  Guíxols des del Carrer-Entesa, la confluència que es va presentar a les últimes eleccions municipals, configurava una llista de persones provinents d’ICV, EUiA i Procés Constituent. Precisament el seu cap de llista, i avui regidor a l’Ajuntament, Jordi Lloveras, procedia d’aquest últim partit. 
  Ahir, i en una Assemblea Extraordinària que Procés Constituent va fer a Barcelona, va quedar aprovada la proposta que presentava Teresa Forcades perquè PrC es presentés a les properes eleccions del 21-D sota l’aixopluc de la Crida Constituent, és a dir, la CUP. L’assemblea també va aprovar que ho fes amb el desig exprés de demanar a l’Albano Dante (ex-Podem Catalunya) que se sumés al projecte.
  Jordi Lloveras, malgrat compartir la decisió presa de manera democràtica per l’Assemblea, entén que la mateixa “difereix molt dels plantejaments inicials del moviment i que al mateix temps fa impossible la seva continuïtat en el moviment” perquè “posiciona clarament el Procés Constituent cap a les tesis polítiques de la CUP”,  que en bona mesura no comparteix, i també perquè entén que “no seria gaire coherent continuar com a regidor del grup municipal de Guíxols des del Carrer”,  àmpliament de perfil “comú” i alhora militar en un moviment afí a la CUP.
  Per tot plegat,  Jordi Lloveras ha anunciat que deixa Procés Constituent i, en conseqüència, la coordinació de l’assemblea local que en aquests moments portava. Julià Castelló, que anava en segon lloc a la llista de GdC-E i també n’era membre, ha comunicat igualment la seva baixa al PrC.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies