• Categories
 • Van fer mèrits per guanyar (BESCANÓ 2 – GUÍXOLS 2)

  14/11/2017

  Dissabte a la tarda el Guíxols va passar amb nota una prova de molt nivell davant el Bescanó, líder provisional de 2cat1 (amb un partit més que l´Escala i el Girona C), i un dels equips que ha fet un millor començament de Lliga. Tot i que abans de disputar-se el partit tothom hagués signat aquesta igualada, vist el seu desenvolupament, l’Ateneu va fer mèrits suficients per marxar amb els tres punts. Fins a quatre jugadors actualment al Bescanó han vestit la samarreta ganxona: el porter Jota, Ferran Nierga, Fran Chamizo i Diego Zayas.

  La primera part va ser un monòleg del Bescanó, que va agafar el control de la pilota des de l’inici del partit, i va dominar durant gairebé els 45 minuts. Tot i això, els locals no van saber transformar aquest domini aclaparador en ocasions clares de gol davant un Guíxols molt tancat i ordenat al darrera que es limitaven a tancar espais. Els locals van tenir dues ocasions clares a la primera part, amb una rematada de cap que va sortir fora per poc, i el gol a la mitja hora de partit que va fer Pep Roca, rematant amb el peu una centrada des de la banda. Tot i que Marc Solé va aconseguir tocar la pilota, no la va poder acabar de d’agafar, i es va esmunyir poc a poc fins al fons de la xarxa. Pel que fa el Guíxols, a la primera part gairebé no van tenir pilota. Tot i això, de tan en tan donaven la sensació de perill amb algunes jugades al contraatac, on l’assistent va xiular dos fores de joc a Bahamonde molt justets que el deixaven sol davant el porter Jota.
  A la segona part va canviar totalment el partit. El Guíxols va sortir amb una altra mentalitat i va fer una passa endavant pel que fa a intensitat i pressió. Els homes del mig camp del Bescanó no es van sentir còmodes i es van veure superats per l’equip ganxó, i no van aconseguir enllaçar passades amb tanta facilitat com al primer temps. Al minut 62, Monde va fer una excel·lent jugada personal que va acabar amb un potent xut ras enganxat al pal del porter Jota, que no va reaccionar a temps. El Bescanó es va posar cada vegada més nerviós i es va bolcar a l’atac, però sense aconseguir inquietar en excés la porteria de Marc Solé. Més aviat el contrari, era el Guíxols qui donava més sensació de perill, perquè els locals deixaven molts espais al darrera, i cada pilota recuperada era una acció d’atac ganxó. I en una d’aquestes jugades, l’equip de Toni Sánchez va combinar un ràpid contraatac que va acabar amb una assistència de Manu a Monde, que va superar amb un xut col·locat la sortida de Jota. Minuts més tard, gairebé a la recta final del partit, hi va haver una jugada clau que hauria pogut canviar el signe del partit, quan Brice va arrancar amb la pilota sol cap a la porteria de Jota, i un defensa del Bescanó el va empènyer fent-lo caure a terra. L’àrbitre va entendre que era una càrrega legal i que no hi havia res a pitar, en una falta molt descarada que hauria suposat l’expulsió del jugador local al ser l’últim defensor. Quan semblava que el Guíxols aconseguiria donar la sorpresa, al minut 89, a la sortida d’un còrner, va rematar de cap un jugador local. Marc Solé va fer una molt bona parada, però la pilota li va caure morta als peus d’Alberto que va marcar el gol de l’empat. Després del gol, una altra decisió arbitral que va perjudicar el Guíxols, quan Manu va voler treure ràpid des del centre del camp desplaçant la pilota abans que xiulés l’àrbitre, qui li va ensenyar la segona targeta groga i el va expulsar. Encara a la última jugada del partit hi va haver una passada en profunditat que deixava Marçal sol davant el porter, però no va arribar al remat.

  Els ganxons van marxar molt descontents amb l’actuació arbitral, però satisfets després de tenir a la punta dels dits guanyar en un camp on encara ningú ho ha fet aquesta temporada.

   

  BESCANÓ: Jota, Toribio, Sala, Tarrés (Jabbie,67´), Sureda, Nierga, Simon (Soler,86´), Alberto, Diego Zayas (Garriga, 78’), Chamizo (Quiñones,67´) i Roca.
  AD GUÍXOLS: Solé, Bilal, Tena, Lanzas, Riki (Pato,58´), Toumani, Dani Nueda (Cals,78´), Brice, Bahamonde (Juanola, 86´), Musa (Manu,53’) i Caixal (Zayas,53´).

  Gols: 1-0 (30´) Roca. 1-1 (62´) Bahamonde. 1-2 (78´) Bahamonde. 2-2 (89´) Alberto.
  Àrbitre: Vidal Rosé. T.G.: Als locals Jabbi, Alberto i Chamizo; i als visitants Bilal, Bahamonde, Dani Nueda, Brice, Riki, Pato i Lanzas. T.V.: al visitant Manu (89´) per doble groga.

  Diumenge, a les 4 de la tarda, al Josep Suñer, els blaugrana tindran com a rival un conjunt recent ascendit com el Porqueres, que si el guanyen, a part de fer encara més bo el punt que a conquerit aquesta jornada, el superaran a la classificació.

  SERGI TOMÉ, NOU JUGADOR DE L’AD GUÍXOLS: el defensa arriba procedent de l’Unió Girona de 3a Catalana i podrà debutar aquesta jornada contra el Porqueres.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies