• Categories
 • Veure per creure (VILARTAGUES C.F., 0 – C.F.SALT-COMA CROS, 1)

  14/11/2017
  La banqueta local, incrèdula davant el resultat, diumenge al Josep Sunyer - Foto: J.CALVET
  El Vilartagues va jugar aquest passat diumenge una nova jornada del grup 16 de Tercera Catalana al Josep Sunyer, davant el Salt-Comacros. L’equip de Jose Cabrera hi arribava com a líder en solitari després de derrotar el dimecres la Salle Girona en el partit que tenien pendent de jugar. Al seu davant, un Salt-Comacros que està deixant molt bones sensacions aquest principi de temporada, aconseguint bons resultats, gràcies en gran part al seu golejador Kande, que portava 13 gols en 11 partits jugats.
  El Vilartagues va començar el partit molt fort, amb un ritme alt de joc que ben aviat es va traduir en ocasions de gol davant un equip saltenc que no aconseguia sortir del seu propi camp a excepció d’alguna pilotada. Al minut 25 es va produir una jugada que hauria pogut canviar la dinàmica del partit, quan l’àrbitre va xiular penal en unes mans molt clares d’un defensor visitant. Gerard Gabaldón va agafar la pilota disposat a marcar el primer gol del partit, però el seu xut es va estavellar al travesser de la porteria, i el rebot no el va poder aprofitar ningú. L’equip ganxó va continuar buscant amb insistència la porteria rival, en alguns moments amb certa ansietat. Al minut 30, Mussa va estar a punt d’aprofitar una passada a l’espai, però el porter visitant va arribar abans a la pilota. Amb l’empat a zero es va arribar a la mitja part, amb un Vilartagues que donava la sensació que en qualsevol moment podia marcar, però que els nervis el feien caure a la precipitació.
  A l’inici de la segona part, els saltencs van donar un pas endavant i van començar a arribar amb cert perill a l’àrea d’Alexis Márquez, però va ser només un miratge durant els primers minuts. L’equip de Jose Cabrera continuava intentant atacar, però es va trobar una i altra vegada un Salt-Comacros molt tancat al darrere, que només es dedicava a defensar amb contundència i que semblava que des de l’inici donava per bo l’empat. A la recta final del partit, en una pilotada aïllada dels visitants, es va escapar un davanter saltenc sol contra la porteria d’Alexis. Buly no va tenir més remei que fer caure el davanter quan aquest es disposava a entrar a l’àrea. L’àrbitre va xiular la falta a la frontal i va ensenyar la targeta vermella directa a Buly, que era l’últim defensor. El xut de falta va acabar estavellant-se al pal. Tot i tenir un jugador menys, només el Vilartagues va insistir durant els últims minuts per aconseguit la victòria. Però al minut 87, en una altra arribada esporàdica dels visitants, va acabar en el fatídic còrner que va decidir el partit. Omgba el va rematar sol al primer
  pal, fent esclatar d’alegria l’equip saltenc i els seus seguidors, que no s’acabaven de creure el que estava passant. Del gol fins al final del partit hi va haver algunes ocasions del Vilartagues, però aquell dia no tocava marcar. En temps de descompte, uns seguidors impresentables de l’equip visitant van llançar una ampolla de plàstic al terreny de joc, fet que va provocar que l’àrbitre xiulés el final del partit. Posteriorment van arribar els Mossos d’Esquadra al Josep Sunyer per indentificar els autors del llançament de l’objecte.
  Amb aquesta derrota, el Vilartagues continua líder, però ara empatat de punts amb el Quart. El pròxim partit, dissabte vinent contra el filial de Lloret a les 4 de la tarda.
   
   
  VILARTAGUES CF: Alexis, Cordonet, Buly, Castillo, Jota, Zorrilla, Iruela, Juan Gómez, Mussa (Moradell, 65’), Jose Guerrero (Tobías, 70’) i Gabaldón.
  CE SALT-COMACROS: Mikheil, González, Aakid, Dan Garcia (Bakary, 45’), Kande, Omar, Allal, Giorgi, Keita, Galeano (Omgba) i Diallo.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0