• Categories
 • El fotògraf Jordi Gallego us proposa la “Memòria d’un repte”

  15/11/2017

  El fotògraf Jordi Gallego, després d’assolir el rol de cuidador, es va proposar realitzar una foto de la seva mare, afectada d’Alzheimer, cada dia durant un any i penjar-les a una xarxa social canadenca per a fotògrafs. Aquesta activitat tenia l’objectiu de ser un estímul per a ell mateix i es va convertir en una gran ajuda per a ella. Va presentar el projecte a un concurs fotogràfic d’autor sota el títol Fotografia Vs Alzheimer i va ser un dels projectes guanyadors. Us presentem aquestes imatges sota el títol Memòria d’un repte.

  Data de la inauguració: dissabte 18 de novembre de 2017
  Hora: 12.00 h.
  Espai: Sala d’exposicions temporals del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols – Monestir, planta 3
  Acte obert a tothom, entrada gratuïta

  Exposició visitable fins el 31 de gener de 2018

  Activitats associades: Tallers de memòria sota el lema Records del tren de Sant Feliu adreçats a usuaris dels tallers habituals que organitza l’Associació EMAD, els dies 11 i 13 de desembre de 2017 de 15 a 19 hores a la Sala d’Actes del Museu d’Història – Monestir planta 4

  Exposició i activitats coorganitzades pel Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols, Associació Entorn Malalts d’Alzheimer i Demències, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies