• Categories
 • Dos ganxons detinguts per entrar a robar en una masia de Riudarenes

  20/11/2017

  Ràpida resolució i identificació dels autors d’un robatori que va tenir lloc en una masia de la comarca de la Selva dijous de la setmana passada. Segons El Punt-Avui, als volts de les dues de la tarda una patrulla dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners va rebre un avís que un testimoni havia vist com dos homes pretenien accedir a un mas situat a la carretera GIV-5514, al terme municipal de Riudarenes. El ciutadà va facilitar la descripció dels sospitosos i, a més, va col·locar el seu vehicle particular al mig del camí de sortida de la casa per barrar el pas als lladres i impedir que escapessin, ja que s’havien dirigit fins a l’habitatge amb un turisme.

  Arran de la valuosa informació aportada pel testimoni, diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra es van adreçar immediatament a la zona. Un cop allà van localitzar els dos intrusos a l’interior de l’automòbil, a punt de fugir. Els efectius els van requerir la identificació, els van escorcollar, i també van inspeccionar el cotxe, on portaven uns pneumàtics robats de la masia. Es va comprovar que aquest recinte de la finca estava tot regirat i tenia una finestra forçada. Dins del turisme en què viatjaven els dos suposats còmplices, a més, els Mossos van comissar una bossa plena de talls de fil, unes tenalles i uns tubs de coure. I, a 30 metres de la masia, van descobrir un total de vuit pneumàtics més, amagats entre les herbes i bardisses.

  Els Mossos van detenir els dos homes com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força. Els investigats tenen 31 i 34 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Feliu de Guíxols, que van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies