• Categories
 • A bon ritme les obres als carrers de la Creu i Sant Domènec

  21/11/2017
  Estat actual de les obres del carrer de la Creu, cantonada amb el carrer Major (EL PUNT-AVUI)

  Els treballs de reurbanització dels carrers de la Creu i Sant Domènec, entre Rutlla i el passeig del Mar, avancen al ritme previst i haurien de quedar enllestits al febrer, segons informa El Punt-Avui.

  L’actuació, que va arrencar a principis d’octubre, té un pressupost de 281.076 euros. Un cop arranjats, els dos trams tindran un aspecte similar als carrers que ja es van reurbanitzar abans de l’estiu, Sant Antoni i Sant Llorenç, amb xarxes de serveis i clavegueram renovades i paviment a un sol nivell per prioritzar-hi el pas de vianants. La via que està més avançada és el carrer de la Creu, on entre el carrer Major i el passeig no ha aparegut cap resta arqueològica que pugui allargar l’execució. I pel que fa al tram de Sant Domènec entre els carrers Major i Rutlla, aquesta setmana començaran a posar-hi el nou paviment de llambordes.

  Retocs finals a Juli Garreta

  D’altra banda, les reformes als jardins Juli Garreta, que també es van iniciar a mitjan setembre, ja han conclòs gairebé del tot, en espera només de l’acabat d’algun dels punts de la instal·lació elèctrica per a la celebració de fires i esdeveniments.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies