• Categories
 • Les prediccions històriques d’Alexandre Deulofeu, divendres a la Biblioteca

  22/11/2017

  La delegació local d’Òmnium Cultural i la Biblioteca Octavi Viader organitzen, aquest divendres 24 de novembre, la presentació del llibre “La matemàtica de la història”, de Juli Gutiérrez Deulofeu, a la mateixa biblioteca a les 19h.

  El llibre tracta sobre com, en ple exili per la Guerra Civil, un farmacèutic empordanès anomenat Alexandre Deulofeu va predir i datar amb precisió els grans moviments de la història: la desintegració soviètica, la reunificació d’Alemanya, l’expansió xinesa, el conservadorisme creixent dels Estats Units o el desmembrament progressiu dels grans estats europeus en favor de les nacions originàries, sempre sota l’ègida d’una Alemanya forta.

  Deulofeu va deixar escrit que la desintegració de l’estat espanyol era inevitable i que es produiria als voltants de l’any 2029.

  El llibre s’havia de presentar el passat 11 de novembre, però en coincidir amb la manifestació de Barcelona per l’alliberament dels presos polítics, es va decidir postposar-la. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies