• Categories
 • Activitats a la ciutat amb motiu del certamen “Som Cultura”

  24/11/2017

  Durant el mes de novembre tindrà lloc el certamen Som Cultura 2017. Organitzat  pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, des del club de màrqueting de Cultura i Identitat, consisteix en un mes dedicat a les activitats entorn a la cultura i el patrimoni, durant les quals es realitzaran en diferents poblacions gironines tallers, visites guiades, rutes, …

  A Sant Feliu de Guíxols, aquest dissabte 25 de novembre es durà a terme l’activitat GUÍXOLS EXPERIENCE a les 11 del matí al Monestir. Es tracta d’una visita d’unes 2 hores als entorns del Monestir, el Palau de l’Abat i els jardins monàstics, amb la col·laboració dels Amics del Museu, amb qui es podrà interactuar per tal de conèixer de primera mà la història, el patrimoni i les llegendes, ampliant els coneixements del nostre entorn. El punt de trobada serà l’Oficina de Turisme de l’edifici del Monestir. Cal reservar a turisme@guixols.cat , al telèfon 972 82 00 51 o presencialment a la mateixa Oficina. El preu és de 2€ i es limita la partipació a 25 persones. 

  El mateix dissabte, a les 5 de la tarda, tindrà lloc a la Sala Abat Panyelles del Monestir la presentació de l’àlbum fotogràfic sobre el tren de Sant Feliu a Girona (1892-1969) “El ferrocarril de Sant Feliu desaparegut” (coeditat per l’Ajutament i l’Editorial Efadós). El treball és un recull d’històries i de moments viscuts al llarg dels 77 anys de vida del Carrilet. El formen fotografies recopilades expressament per a l’ocasió, però també hi ha anècdotes i molts records viscuts pels seus protagonistes, els nostres avantpassats i alguns de nosaltres.
  Els textos són a càrrec de Francesc Xavier Bosch, llicenciat en Història i Màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat per la UdG, que des del 2013 codirigeix amb Josep Murlà (col·leccionista i investigador guixolenc) unes conferències destinades a alumnes d’ensenyament primari i secundari on s’exposa l’ascens i la caiguda del Nazisme, la Segona Guerra Mundial i la tragèdia de la Shoah. Actualment prepara un estudi històric sobre el Sant Feliu de Postguerra.

  L’endemà, diumenge 26 a les 11’30 tindrà lloc la visita teatralitzada al Monestir “Un dia a la vida del monestir”, organitzada pel Museu i amb un preu de 3€. Cal reservar a  museuhistoria@guixols.cat. L’aforament es limita a 25 persones. 

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies