• Categories
 • GdC demanarà que es pengi a l’Ajuntament una pancarta per la llibertat dels presos polítics

  24/11/2017
  Molts són els ajuntaments catalans que han penjat una pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics, com ara el de Cambrils (Foto: E-NOTÍCIES)

  En la darrera reunió de les comissions informatives que va tenir lloc ahir, en què es van dictaminar els temes que aniran al Ple de novembre del proper dijous dia 30, Guíxols des del Carrer va anunciar que presentarà una moció a favor de l’alliberament de tots els presos polítics. 

  En la moció, la formació rebutja l’ús de la via judicial per a la resolució d’un conflicte que “com s’està demostrant, és merament polític i només té una via possible de solució: la de la política, el diàleg i la democràcia”, segons el text que presentaran en què, a més, Guíxols des del Carrer demana la col·locació, al balcó de l’edifici consistorial, d’una pancarta en mostra de suport als presos polítics, exigint-ne la llibertat.

  No serà l’única moció que presentarà el grup representat per Jordi Lloveras,   també presentarà una proposició per regular l’última intervenció que fa l’Alcalde, a manera de tancament d’un punt debatut. GdC entén que la intervenció  “hauria de ser neutra, de conclusions, sense aportar nous elements de discussió i que, bàsicament, hauria de servir per sintetitzar aspectes concrets del debat” i que “no és preceptiu convertir aquesta última intervenció en un altre argumentari que, sovint, acaba tensionant encara més el debat” ja que el govern sempre tanca el punt,”amb la qual cosa ja queda clara quina és la seva postura”. 

  Abans d’aquest ple ordinari, el dilluns 27 hi haurà un ple extraordinari per debatre els pressupostos municipals.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies