• Categories
 • Molt soroll a la concentració a l’exterior de les Trobades d’Economia de S’Agaró

  24/11/2017
  Els manifestants, concentrats prop de la Taverna del Mar (Foto:VILAWEB)

  Unes 200 persones s’han concentrat passades les 4 de la tarda al Parc de les Dunes, al límit entre els termes de Sant Feliu i S’Agaró, per “donar la benvinguda” a alguns dels ponents de les jornades d’economia de l’Hotel S’Agaró, concretament Soraya Sáenz de Santamaría (la més escridassada), Miquel Iceta, Luis de Guindos i Santi Vila. La concentració s’havia de desconvocar a les 8 del vespre. 

  La trobada, organitzada per el Comitè de Defensa de la República empordanès,  ha estat molt reivindicativa i sorollosa, amb xiulets, cornetes, megàfons, cassoles i, sobretot, càntics i pancartes dirigits als executors de l’article 155, a les “forces d’ocupació” i als organitzadors de les jornades;  i també crits de suport a la República, el president Puigdemont i els presos polítics de l’Estat Espanyol, junt amb el cant d’himnes com “Els Segadors” i “L’Estaca”. 

  Al final, els ponents hauran sentit molt lleument els crits, donat que la concentració ha quedat barrada just davant la Taverna del Mar, amb múltiples vehicles policials dels Mossos d’Esquadra amb furgons antivalots, vigilant la manifestació,  però també vigilant els contorns de l’Hotel juntament amb vehicles de la Guardia Civil. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies