• Categories
 • La oposició critica l’elevat cost pressupostari del projecte de Rius i Calvet

  29/11/2017
  El ple extraordinari de dilluns va versar únicament sobre l'aprovació del pressupost 2018 (EL PUNT-AVUI)

  El pressupost municipal per al 2018 va ser aprovat, dilluns a la nit, al ple tan sols amb els vots del tripartit de govern (TSF, ERC i el PSC). Els quatre grups de l’oposició no hi van donar suport, per una  banda PDeCAT i Mes hi van votar en contra i, per l’altra, Guíxols des del Carrer (GdC) es va abstenir junt amb  la CUP.

  Tots els partits de l’oposició van confluir, però, a l’hora de criticar el cost del projecte de reforma del passeig marítim de Rius i Calvet, “faraònic” pel PDeCAT, Mes i la CUP, i poc participatiu segons GdC i la CUP.

  Durant el debat, Elena Delgado (CUP) va parlar en castellà per denunciar els “atacs” del candidat del PP García Albiol a l’escola catalana, mentre aprofitava, junt amb Jordi Lloveras (GdC) per reclamar una partida pressupostària per a la construcció del nou institut que reemplaci l’envellit IES Sant Elm.

  Des de Mes, Pere Albó va qüestionar el projectes de Rius i Calvet, el Thyssen, l’aparcament de la Corxera i la reforma de l’entorn de l’asil Surís, també criticat per la portaveu del PDeCAT Dolors Ligero, que va retreure al govern que en dos anys i mig tan sols hagin començat i acabat les obres del Guíxols Arena, un projecte del govern de Joan Alfons Albó i amb el sobrecost de les grades que també pretenen introduir a altres projectes.
   
  Des del govern, Josep M. Muñoz va defensar la reforma del passeig recordant que cap ajuntament democràtic l’havia gosat tocar.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies