• Categories
  • El “niu de bacallà” del Butron Berria guanya el premi a la millor Ganxotapa

    29/11/2017

    El restaurant guanyador del premi a la millor tapa del Ganxotapa Tardor 2017, finalitzat el passat 20 d’octubre, ha estat el restaurant Butron Berria amb la tapa “Niu de bacallà”.

    L’establiment, situat a l’Avinguda de Saragossa, ha guanyat l’edició de tardor 2017 d’aquest esdeveniment gastronòmic que es celebra dues vegades l’any.

    Altres premis han estat la Ganxotapa més popular, escollida pels usuaris, que ha recaigut en el “Caneló d’ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps”, del restaurant Can Kiku i la “Ganxotapa més original”, premi nou d’aquesta edició, que ha estat per el “caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona” del restaurant Els Teixits.

    En aquesta onzena edició hi van participar 30 establiments i es van servir més de 7.000 tapes, segons  l’Ajuntament.

    No es poden fer comentaris


    Últimes Notícies

    (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

    Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies