• Categories
 • Ja van 3 milions d’euros pel “Guíxols Sorra” (de moment)

  29/11/2017
  Es van succeint un darrere l’altre els fets consumats que envolten els anomenats “projectes estratègics de mandat”, i ja podem afirmar, sense por a equivocar-nos, que cap ni un serà
  estratègic ni molt menys una realitat aquest mandat.
  El protagonista en el ple del pressupost que es va celebrar dilluns passat ha estat el projecte de Rius i Calvet. L’obra de remodelació a la platja de la nostra ciutat al Racó de Garbí de la badia.
  En les previsions del passat pressupost pel 2017 ja es van consignar més de 600.000 euros. Es preveia llavors que costaria poc més d’un milió d’euros i es va dir que s’anava fent bossa amb la intenció d’iniciar el projecte just acabada la temporada d’estiu de 2017.
  Doncs bé, un any més tard i a les portes de Nadal, ni les obres han començat acabada la temporada d’estiu ni estaven ben fets aquells números. Els costos s’han doblat (de moment) i
  el passat dilluns, amb l’aprovació del pressupost per el 2018, ja es calculen en més de 3 milions els euros que la ciutat s’ha vist obligada a destinar per fer-hi front.
  Aquesta és una obra que, com ja hem tingut ocasió d’explicar, no compartim. No tant sols pel que fa al seu projecte arquitectònic sinó també perquè el govern municipal ha decidit – com finalment s’ha vist en el pressupost – tirar-lo endavant sol malgrat ser una obra que es fa en zona marítima terrestre.
  Hagués estat desitjable, com passa a molts municipis costaners, que una bona gestió política hagués fructificat en aconseguir compromisos dels responsables de Generalitat i Estat. Son molts els passeigs que tant els projectes com l’obra els afronten aquestes administracions. I encara més. El nostre govern local tampoc ha sabut donar explicacions de cap compromís financer d’aquestes administracions malgrat que repetidament durant aquest mandat, fins i tot amb visita inclosa del delegat del govern de l’Estat, s’havia afirmat que arribarien.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies