• Categories
 • Oriol Busquets debuta com a titular amb el Barça

  29/11/2017

  En el matx de Copa del Rei d’aquest vespre entre el Barcelona i el Múrcia, i donat que els blaugranes portaven una bona renda de l’anada (0-3)  davant un equip de la Segona Divisió B, Ernesto Valverde ha donat l’alternativa als suplents i joves del planter.

  I en aquest onze s’hi troba el ganxó Oriol Busquets, que ja havia estat convocat per Valverde en el partit de lliga a San Mamés contra l’Athletic Club, però no va arribar a debutar.

  Oriol Busquets és un dels migcampistes amb més futur del planter del Barcelona, i amb 18 anys ja ha tingut l’oportunitat de debutar al primer equip. Els tècnics diuen que és un mig centre alt, intel·ligent i ben col·locat i un bon distribuïdor de pilotes. Un “4”clàssic del Nou Camp. Alguns s’atreveixen a dir que serà el substitut de l’altre Busquets, Sergio, quan el de Badia es vagi apagant. 

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0