• Categories
 • Agenda de la Biblioteca Octavi Viader per al desembre

  30/11/2017
  Aquestes són les activitats de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit per al mes de desembre de 2017:
   
  Divendres 1 de desembre
  CLUB DE LECTURA: La Casa de les belles adormides, de Yasunari Kawabata. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
   
  Dissabte 9 de desembre
  TALLER: PaperCraft nadalenc: vine a decorar la biblioteca amb figures de Nadal 3D. A càrrec d’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
   
  Fins al 12 de desembre
  EXPOSICIÓ: HOMENATGE A PRUDENCI I AURORA BERTRANA. El 2017 és l’Any Bertrana, on es commemoren la doble efemèride dels 150 i 125 anys del naixement de Prudenci i Aurora Bertrana. Dins del conjunt d’actes en homenatge als autors, la Institució de les Lletres ha creat aquesta mostra de petit format. La doble celebració pretén evidenciar la complementarietat d’aquesta producció a la vegada que vol posar de relleu la individualitat d’un i altre autor pare i filla: dues figures singulars del món literari contemporani. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.
   
  Del dijous 14 de desembre fins al 9 de gener de 2018
   EXPO “Polvorins. Fotografies de Carlos Palacio”. Amb aquest reportatge fotogràfic, el gironí Palacio ens endinsa en el dia a dia de la comunitat gitana del barri disseminat dels Caputxins. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.
   
  Divendres 15 de desembre
  CONFERÈNCIA: “Invasions biològiques. Les espècies invasores a la Vall d’Aro”, a càrrec de Jaume Ramot, integrant del Grup de Natura Sterna. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
   
  Dissabte 16 de desembre
  TEATRE: Kids & Us. “Saving Xmas“. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
  PRESENTACIÓ DE LLIBRE Des de dins, amb la presència de l’autora Sàbel Gámez i de Jordi Blesa i Montoliu, autor del pròleg. A les 16.30 h al Monestir, Sala Abat Panyelles.
  ​ 
  Dies 27, 28 i 29 de desembre
  TALLER DE NADAL: “LABORATORI TEATRAL PER A NENS”. Durant tres dies els nens i nenes participants en aquest taller crearan una història, muntaran l’escenari, construiran els personatges amb siluetes d’ombres xineses i, el darrer dia, faran la representació final, tot això amb l’objectiu de donar un suplement educatiu i pedagògic al seu desenvolupament creatiu des del joc i la diversió. Per a nens de 8 a 12 anys. Preu: 20 €. A càrrec d’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca per telèfon 972 32 40 57 o per correu electrònic
  biblioteca@guixols.cat. De 10 a 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies