• Categories
 • Els representants del Baix Empordà de Junts per Catalunya a les llistes del 21D

  30/11/2017
  Els representants de Junts per Catalunya a les comarques gironines, amb Puigdemont a Brusel·les (JXC)

  El proppassat dissabte 25 de novembre, la candidatura de Junts per Catalunya es va desplaçar a Bèlgica per fer la presentació al costat del candidat i President de la Generalitat, Carles
  Puigdemont. Després de la curta estada a Brussel·les, els candidats desplaçats tenen  la convicció plena de “treballar pel país, conscients de la responsabilitat del pas que han donat i del compromís amb el projecte que encapçala el President”.
  El PDeCat del Baix Empordà compta amb dos representants a la llista transversal de Puigdemont: Jordi Soler, alcalde de Calonge, i la ganxona Cristina Vicens. El primer aporta l’expertesa de l’alcaldia consolidada a Calonge mentre que la ganxona incorpora la visió com a docent dins la comunitat educativa. Els dos s’incorporen a una llista plena d’independents de Girona, encapçalada per la doctora en Dret Públic amb menció europea per la UdG, Gemma Geis, qui té previst visitar  la comarca durant la campanya per conèixer la realitat del dia a dia del Baix Empordà.
  Jordi Soler, de 57 anys, és advocat, professió que va exercir abans de ser l’actual alcalde de la seva població, també és vicepresident del Consell Comarcal i fa poc presideix el Consorci de la Costa Brava; mentre que Cristina Vicens, de 30 anys, és politòloga, professió que va desenvolupar a l’Ajuntament de Sant Feliu com a tècnica d’Ocupació i Desenvolupament Local durant l’anterior legislatura, actualment és la responsable d’estratègia del PDECAT a nivell local i comarcal, aportant la seva experiència dirigint la campanya de les eleccions municipals del 2011 a la ciutat, així com la coordinació de la campanya de Junts pel Sí. En aquests comicis, assumirà la direcció de la campanya de Junts per Catalunya al Baix Empordà. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies