• Categories
 • El ganxó Quim Salvi és escollit nou rector de la UdG

  01/12/2017

  La candidatura del doctor ganxó Quim Salvi s’ha imposat a la de Sergi Bonet i, així, s’ha convertit en nou rector de la UdG amb un 57,19% dels vots. Ho ha fet amb una participació 35,52%, un 10% més que el 2013.

  Durant el seu primer discurs, Salvi ha estès la mà al seu predecessor i ha assegurat que ara s’inicia una “nova etapa” amb un projecte que “volem que sigui de tothom”, segons Ràdio Capital.

  En total, estaven cridats a la urnes 13.591 membres de la comunitat universitària.

  Quim Salvi (1969, Sant Feliu de Guíxols) era un dels dos candidats de rector de la Universitat de Girona. Fins el mes passat era director de l’Escola Politècnica Superior, i va formar part del Departament d’Electrònica, Informàtica i Automàtica de la UdG durant els anys 90. És llicenciat en informàtica i doctorat per la UdG. Va ser vicerector de Campus durant el mandat del rector Joan Batlle.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies