• Categories
 • Entra en funcionament l’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a la Bisbal d’Empordà

  02/12/2017
  El president de l'ATC, Albert Castellanos, amb el director, Eduard Vilà, l'alcalde de la Bisbal LLuís Sais i els treballadors de l'oficina, ahir a la Bisbal.
  Aquesta setmana ha entrat en funcionament la nova Oficina Territorial (OT) de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a la Bisbal d’Empordà. Amb l’obertura, aquest 28 de novembre d’aquesta oficina territorial, l’ATC culmina el desplegament territorial amb l’objectiu d’ oferir un millor servei i de manera més propera als contribuents.
   
  El secretari d’Hisenda de la Generalitat i president de l’ATC, Albert Castellanos, acompanyat del director de l’agència catalana, Eduard Vilà, van visitar ahir les noves dependències,  situades a la carretera de Cruïlles, 18-20, en què hi treballen 11 persones.
   
  Entre els serveis que ofereix la nova oficina destaquen, per exemple, el d’assistència en l’elaboració d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC (amb cita prèvia); informació i assistència general i bàsica en relació amb els impostos que gestionen els ens locals adherits a la xarxa Tributs de Catalunya, entre d’altres.
   
  L’OT a la Bisbal d’Empordà dona servei als municipis del Baix Empordà.
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0