• Categories
 • Curs d’intervenció policial en violència de gènere

  03/12/2017
  Foto: SINDICAT DE POLICIA
  Durant tres dies de la setmana passada es va realitzar un Curs d’Intervenció Policial en Violència de Gènere a la nostra ciutat, impartit pels formadors Cèsar Blanco i Francesc Igualador en el centre de formació policial.
  El curs es va fer aprofitant la data del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La violència contra les dones i les nenes és una de les violacions més persistents del drets humans i una amenaça a milions de víctimes. Per tant, és un tipus de violència que no coneix fronteres socials, ni econòmiques ni nacionals.
  Les víctimes són dones de diverses edats que pateixen violència física, sexual i psicològica, així com l’abús econòmic i l’explotació.
  En el curs, adreçat a policies i vigilants, s’ha fet palès el creixement de víctimes joves;  derivades de les relacions entre adolescents, on es manifesta un repunt d’aquest tipus de violència de gènere.
  La joventut i el desconeixement de part d’aquestes víctimes en les primeres relacions de parella, fa que es donin pautes de trastorns de comportament, psicològics i fisiològics , amb el qual afecta el desenvolupament de la seva personalitat en arrossegar la dona aquest tipus de violència de gènere.
  Cal que els policies i els educadors detectin aquestes tipus de violència, que es manifesta en els entorns de les places, pavellons esportius, Instituts i zones d’oci, on freqüenten aquests adolescents.
  També es va concloure el curs amb filmació de la pel·lícula SOLO MIA  i la col·laboració del Sindicat de Funcionaris de Policia.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies