• Categories
 • La conflictivitat denunciada pels veïns del barri del Puig no immuta l’Ajuntament

  03/12/2017
  Pilones criticades pels veïns del barri del Puig (Foto: EL PUNT-AVUI)

  L’àrea d’Urbanisme ha desestimat la proposta de l’Associació de Veïns del barri del Puig per reobrir al trànsit el carrer Nou de Garrofers, tallat des del 2016 amb pilones per impedir el pas de vehicles als voltants de l’escola Sant Josep, segons El Punt-Avui.

  El president de l’associació, Francesc Igualador, fa mesos que reclama que hi hagi menys restriccions i es permeti l’accés veïnal mitjançant distintius als vehicles. Els veïns insisteixen, sobretot, en l’incivisme al barri, que rep sovint actes vandàlics i robatoris en domicilis, argumentant que el pas tallat converteix el vial en un cul-de-sac i la Policia Local no hi pot patrullar amb facilitat.

  El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, però, resta transcendència als fets, argumentant que “això passa a tots els barris i a totes les places” i que han intensificat les vigilàncies, descartant posar càmeres de seguretat. 

  Fins i tot, fa pocs dies els incívics van intentar calar foc a l’entrada del refugi antiaeri recuperat el 2015. Des de l’associació, Igualador fa una crida als afectats per robatoris o actes vandàlics a denunciar els fets, perquè en quedi constància.

  Pel que fa a mantenir el carrer tallat, els tècnics recorden que  la decisió “va ser presa per unanimitat en la comissió del pla de barris el maig del 2016″ i que, per ser reconsiderada, caldria “un canvi substancial de la situació i una nova decisió de la comissió”. També deneguen la creació d’una zona d’estacionament davant el punt de servei d’Endesa, on actualment hi ha jardineres que dissuadeixen l’aparcament però no l’eviten, i els vehicles entorpeixen l’accés a alguns guals. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0