• Categories
 • Els infants, protagonistes de l’encesa de llums de Nadal

  04/12/2017

  Amb un fred glacial de convidat, els Llums de Nadal de Sant Feliu de Guíxols van ser encesos pels nens i nenes de la ciutat el primer de desembre en un acte amb dues celebracions, una a la Plaça Salvador Espriu  i l’altra a la Plaça del Mercat davant de l’Ajuntament.

  En ambdós indrets els més petits es van encarregar d’inaugurar l’acte amb una cantada de nadales acompanyats per dos grups d’animació infantil.

  Per combatre el recentment arribat ‘desembre congelat’ es van servir tasses de xocolata calenta. L’alcalde Carles Motas, que havia de ser l’encarregat oficial d’obrir els Llums va deixar que els infants tinguessin l’honor de protagonitzar la màgicTotes les entradesa encesa.

  A la plaça del Mercat, el grup “Pop per Xics” va seguir la festa fent bellugar la mainada amb un espectacle musical.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0