• Categories
 • Exposició de fotos de l’antiga fàbrica Castelló a La Nau Blau

  04/12/2017
  Els fotògrafs Ferran Freixa, Trevor Skinner i Enric Estarlí presenten una exposició de fotografies a la Sala La Nau Blau, al carrer de Sant Isidre, 21 de la nostra ciutat. 
   
  La mostra “Al voltant d’una ximeneia” és una proposta d’imatges fetes a l’antiga fàbrica Castelló de Sant Feliu de Guíxols. Una selecció de fotografies fetes per Ferran Freixa l’any 2001, quan encara hi havia màquines al taller, i de les que han fet Enric Estarlí i Trevor Skinner més recentment, totes amb el seu propi estil, enfocaments diferents i també excel·lents.

  Són fotos d’una fàbrica-taller aturada temps enrere a les quals hi han afegit la vida que ens porta el record de les persones que en un moment o altre hi van treballar, així com una petita mostra de la seva feina i el seu enginy. S’hi pot veure una màquina “de ribot” per fer taps (principis del s.XX) i un dels motors marins de 2’25CV Hipocampo fabricats i ideats per l’amo,  Francisco Castelló després del la guerra civil, als anys 50. Fotos de treballadors de Can Castelló i d’altres tallers, sempre en marcs festius de Sant Eloi, patró dels manyans.

   
  L’Associació Cultural Aleph col·labora en aquesta activitat oberta del 8 de desembre (inauguració a les 19 hores) fins al 7 de gener de 2018.
   
   
  Els horaris de visita seran de dijous a dissabte, de 18 a 21 hores, els diumenges i festius, de 12 a 14 hores. Entrada lliure.
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies