• Categories
 • El camp de futbol de Vilartagues, gairebé enllestit

  05/12/2017
  El Vilartagues i l'Escola podran jugar a la nova gespa ben aviat (EL PUNT-AVUI)

  Els treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Vilartagues, que van començar a principis de novembre, estan pràcticament enllestits.  L’estesa de la nova catifa verda s’acabarà la setmana vinent, un cop s’hagi acabat la instal·lació de les porteries i les banquetes.

  L’import d’adjudicació va ser de 136.694 euros, amb IVA i una garantia de cinc anys amb manteniment inclòs. La nova superfície, de làtex, substitueix l’anterior gespa de poliuretà, que  havia quedat molt malmesa per l’ús intensiu d’entrenaments i partits de tots els equips de l’Escola i el sènior del Vilartagues, i que presentava nombrosos pegats que feien difícil jugar a futbol.

  El regidor d’Esports David Oliveras, en declaracions a El Punt-Avui, encara no sap si s’hi podran programar partits abans de Nadal,  però dona per fet que al gener s’hi entrenarà i s’hi jugarà.

  Des de començament de temporada, tots els equips de la ciutat jugaven al municipal Josep Sunyer i Arxer, però des de novembre, a part dels partits, també hi entrenaven i això havia comprimit els horaris d’ús del recinte esportiu.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies