• Categories
 • Absolt el mosso acusat d’accedir a bases de dades policials

  06/12/2017

  La secció 3a de l’Audiència de Girona ha absolt el mosso de la nostra ciutat acusat d’accedir a bases de dades policials per denunciar una parella. Segons El Punt-Avui, els fets es remunten al 2009, quan l’agent havia arribat a fer més d’una quarantena de recerques dels antecedents d’uns seus veïns. No només a la base que tenien els Mossos, sinó també a una altra de la Policía Nacional i la Guàrdia Civil. La sentència, però, discrepa de la tesi del fiscal, que imputava al mosso un delicte contra la intimitat i sol·licitava tres anys de presó. Segons el tribunal, l’agent només es va “limitar” a incorporar els antecedents dels seus veïns a les denúncies abans d’enviar-les al jutjat. Per això, conclou que no hi ha base per evidenciar que cometés una conducta penal. L’home ja no exerceix des del 2010, després que la secció d’afers interns dels Mossos li obrís un expedient disciplinari.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies