• Categories
 • Camí de Brussel·les

  06/12/2017
  "Selfie" de Guíxols per la Independència des de dins l´autobús que els porta a Brussel·les

  Amb motiu de la manifestació del dia 7 de desembre a Brussel·les davant les institucions europees per denunciar la manca de democràcia de l’Estat espanyol i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics, desenes de ganxons s’hi han desplaçat amb diferents mitjans de transport i en l’autocar organitzat per Guíxols per la Independència (ANC) .

  D’aquesta manera es preveu una alta representació de la nostra ciutat omplint Brussel·les.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies