• Categories
 • Els equips ganxons compleixen i guanyen els seus partits

  06/12/2017
  Tant el Guíxols de Toni Sánchez com el Vilartagues de José Cabrera van guanyar els seus partits a casa aquest passat cap de setmana, contra el Caldes i el Cassà B, respectivament.
  GUÍXOLS, 2 – CALDES, 1
  VICTÒRIA BALSÀMICA
  Guíxols va aconseguir el passat diumenge el quart partit consecutiu sense perdre com a local, fet que no assolia des de feia 13 mesos. I ho va fer davant un Caldes que no ho va posar gens fàcil i que està oferint un bon joc, tot i que els resultats no els estan acompanyant i estan situats en zona de descens. Els visitants tenen moltes cares conegudes pels ganxons,
  començant pel míster Jordi Codina, i homes com Butra, Guti, Martín, Mancheño –que no va jugar-, Fàbregas o Arjona, tots ells exjugadors blaugrana.
  Per aquest partit, Toni Sánchez va recuperar Brice, Lanzas i Cals, en canvi, Pato no va entrar a la convocatòria per estar de viatge. El tècnic de l’equip ganxó va disposar un onze inicial amb fins a cinc novetats respecte el de la jornada anterior: Brice, Lanzas, Manu, Bilal i Dani Nueda van entrar en lloc de Pellicé, Pato, Riki, Zayas i Caixal.
  Els de la nostra ciutat van ser superiors al rival i van resoldre amb molt d’ofici un partit molt travat i poc brillant. Amb aquesta victòria es va assolir el primer dels dos objectius més immediats, que són sumar un ple de punts en els dos partits consecutius a casa que es jugaran abans de la parada de les vacances de Nadal. Els gols de Bahamonde i Toumani van servir per imposar-se a un rival que va acabar amb 9 homes.
  El partit va ser molt disputat, i van predominar els nervis per sobre del futbol, amb un Guíxols molt imprecís amb la pilota durants els primers instants del partit. Fins al minut 22 no hi va haver la primera jugada real de perill, quan Manu va xutar per damunt del travesser una pilota que tenia controlada dins l’àrea. Dos minuts més tard, però, els rivals van estar molt a prop del 0 a 1 que va evitar Yasin amb una gran aturada davant Raül Arjona, quan el nombrós públic visitant ja es disposava a celebrar el gol. I tres més tard,  els que obriren el tempteig van ser els locals, transformant Bahamonde un penal molt clar que el porter Cabrera, a qui l’àrbitre va sancionar amb targeta groga,  li va fer a Manu. Amb el parcial d’ 1 a 0 es va arribar a la mitja part.
  Ja al segon temps, en dos minuts podria haver canviar el signe del partit. Al minut 62, l’equip dirigit per Jordi Codina va poder aconseguir l’empat amb una rematada que va picar al pal de la porteria defensada per Yasin. Però un minut més tard, després d’una falta llançada pel Guíxols a l’interior de l’àrea, Toumani va recollir el rebuig i va xutar un obús des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria visitant. Val a dir que el Caldes en cap moment va abaixar els braços, fins quan faltava poc més d’un quart d’hora per acabar el partit, que el porter visitant Cabrera va tocar una pilota amb la mà fora de l’àrea. L’àrbitre el va sancionar amb la segona targeta groga i el va expulsar del terreny de joc. L’equip rival va perdre els papers protestant, i a conseqüència d’això, Butra va veure la segona groga i també va ser expulsat. Amb aquesta superioritat numèrica, el Guíxols podria haver ampliat l’avantatge, però
  finalment el marcador ja no es va moure.
  AD GUÍXOLS: Yasin, Tomé, Lanzas (Riki, 62’), Tena, Bilal (Pellicé, 82’), Toumani, Musa (Cals, 75’), Brice (Juanola, 82 ́), Dani Nueda (Zayas, 32’), Manu i Bahamonde.
  UE CALDES: Cabrera, Pinto, Xicrés (Lauren, 75’), Guti, José Luís (Ruben, 46’), Cape, Aleix (Mario,75’), Butra, Arjona (Javi,60’), Sánchez (Martín,75’) i Fàbregas.
  Gols: 1-0 (27 ́) Bahamonde (p.). 2-0 (63 ́) Toumani.
  Àrbitre: Fernández Campaña. T.G.: als locals Toumani i Tomé; i als visitants Arjona, Xicres, Ruben i Pinto. T.V.: als visitants Cabrera (72 ́) i Butra (74 ́) per doble groga.
  Després de la jornada de descans d ́aquesta setmana, el dia 17 d ́enguany, a les 4 de la tarda, els de la nostra ciutat rebran la visita d’un Aro que, en els 4 derbis que s’hi han enfrontat recentment, tant sols hi ha sumat un punt, i a fora.
  Josep Serrats
  VILARTAGUES CF. 1  UD CASSÀ B, 0
  DEURES FETS.
  El Vilartagues va aconseguir una nova victòria el dissabte passat a la 14a jornada de lliga de 3a Catalana contra el filial del Cassà. Tot i que, segons el calendari, el partit s’hauria d’haver jugat a domicili, el fet que el Municipal de Cassà estigui en ple procés de canvi de gespa va obligar a canviar d’ordre el partit i jugar-lo a Sant Feliu. L’equip de Jose Cabrera va sortir, com ja és habitual últimament, amb la pressió d’haver de guanyar si vol continuar lluitant amb el Quart per la primera posició. I tot i que van tenir ocasions per guanyar amb un marge més gran al marcador, el Vilartagues va aconseguir una ajustada victòria amb un solitari gol de Gabaldón.
  El partit va començar amb moltes imprecisions per part dels dos equips. El filial cassanenc va jugar de tu a tu al Vilartagues, amb molta pressió i intensitat, però poca profunditat en atac. Però aquest Vilartagues té tanta qualitat que, quan es presenten partits com el d’aquesta setmana, sempre hi ha algú capaç de decantar la balança. I aquesta setmana, novament, aquest paper el va assumir Gerard Gabaldón. Ja al minut 5 va avisar amb un potent xut que el porter visitant va rebutjar amb el cos. Passada la mitja hora de joc va ser el torn de Jose Guerrero, que va xutar un pilota que va fregar el pal. Ja als últims minuts de la primera part, Gabaldón va tenir una altra oportunitat, però la seva rematada de mitja volea la va aturar Oriol. I poc després, Jordi Cordonet va rematar al pal un llançament de còrner. Pel que fa a l’equip cassanenc, van complicar molt les coses als jugadors de Jose Cabrera, però no van disposar de gaires ocasions de gol. La més important, a la sortida d’una falta penjada dins l’àrea al minut 40 de partit.
  El segon temps va començar amb l’únic gol del partit. Era al minut 50 quan Santi Llinàs va fer una centrada mil·limètrica des de la banda esquerra que va rematar de cap Gabaldón. Amb el gol, els visitants van donar un pas endavant buscant l’empat, fet que va provocar que deixessin molts espais al seu darrere. Però els jugadors ganxons no ho van saber aprofitar, tot i les diverses ocasions de què van disposar. La més clara, una jugada de Mussa que van xutar fora quan tothom estava a punt de celebrar el gol. Però ja se sap que en futbol moltes vegades qui perdona ho paga, i gairebé va estar a punt de passar. Ja a les acaballes del partit, els visitants van disposar d’una falta que van penjar dins l’àrea. Ningú va aconseguir tocar una pilota que es va anar enverinant cap a la porteria ganxona. Però va aparèixer miraculosament la mà d’Alexis Márquez que va evitar el gol que hauria suposat deixar-se dos punts en el camí.
  Amb aquesta victòria, la tercera consecutiva, el Vilartagues aguanta l’alt ritme que està imposant el Quart al capdavant de la classificació. Ambdós equips han aconseguit obrir una petita escletxa amb els seus perseguidors, i ara es troben a quatre punts del tercer, que sorprenentment és La Batllòria. Aquesta setmana no hi ha campionat de lliga. El pròxim partit serà dissabte 16 de desembre, a les 6 de la tarda, al camp del Farners B.
  VILARTAGUES CF: Alexis, Aaron (Tobías, 45’), Cordonet, Buly, Santi Llinàs, Zorrilla, Juan Gómez, Joel Murcia (Mussa, 58’), Negro (Marc Murcia, 58’), Jose Guerrero (Moradell, 88’) i Gabaldón.
  UD CASSÀ B: Oriol, Narcis, Rabell (Comas, 73’), Vidal, Diallo, Edgard (Tarres, 45’), Puig (Ruiz, 58’), Dani Pajon, Xavi Pérez, Sandagorda (Domingo, 58’), David Pajon (Jofré, 53’).

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0