• Categories
 • Agenda electoral d’actes de campanya 21D

  08/12/2017

  En aquest post anirem actualitzant els actes que tinguin lloc a la nostra ciutat, referents a les eleccions al Parlament del 21 de Desembre.

  Dimarts 19 de desembre

  Dimarts a les 19 a la Biblioteca Municipal, Jaume Barberà, director de Singulars a TV3, que participa en la campanya de Catalunya en Comú Podem en aquestes eleccions serà a la nostra ciutat amb el cap de llista per Girona, Llorenç Planagumà,  la candidata Sònia Pujol i el regidor ganxó Jordi Lloveras.

   

   

  Dissabte 16 de desembre

  Aquest dissabte, Junts per Catalunya porta el President Artur Mas al Teatre per fer el gran míting de campanya a Sant Feliu. L’acompanyaran la candidata Gemma Geis i el candidat Jordi Soler (alcalde de Calonge), i també la ganxona Cristina Vicens.  L’acte s’iniciarà a les 20h. 

   

  Divendres 15 de desembre

  Aquest divendres dia 15, a partir de les set de la tarda, en el Centre Cívic Vilartagues,  acte de Catalunya En Comú-Podem. La formació d’esquerres vol decidir sobre tots els assumptes, el territorial per suposat, però també vol recuperar sobiranies en qüestions estratègiques com són l’energia, l’aigua, l’alimentació o poder decidir sobre el propi cos. Per parlar d’aquests i altres afers, CEC-P porta Eugènia Pascual i Inma Montre, les dues primeres candidates per Girona, i Víctor Catalán, també membre de la llista per Girona, als quals acompanyarà el regidor ganxó Jordi Lloveras.

   

   

  La CUP també celebrarà un acte electoral de caire popular aquest divendres 15. Es tracta d’un míting  en què hi intervindran Albert Sunyer, membre del Partit Pirata i membre de la llista de la CUP, juntament amb Joan Bou,  candidat per Girona. També hi prendran part diversos membres de CUP Guíxols. L’acte comptarà amb actuacions musicals a càrrec de Clica’m, Soufian Isiwan i Navratilova. L’activitat serà a les 16’30 al Parc de la Llibertat (als Pisos Verds).

   

   

   

   

  Diumenge 10 de desembre

  Per diumenge, hi ha programat un acte de la CUP. A les 11 del matí, al Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu, la exdiputada Gabriela Serra i el regidor de Banyoles i número 4 per Girona a les eleccions del 21D, Non Casadevall, acompanyaran diversos membres de la CUP Guíxols. També hi haurà l’actuació musical de Soufian Isiwan.

   

   

  Dissabte 9 de desembre

  Aquest dissabte, 9 desembre, En Comú Podem organitza un acte de campanya a les 12 del migdia a la Placeta Sant Joan, amb la presència dels números 1 i 2 per Girona al Parlament, Llorenç Planagumà i Eugènia Pascual, respectivament.

  “El 21D guanyarem la Generalitat per sortir d’aquesta situació de bloqueig i acabar amb la desigualtat. Perquè si un país és la seva gent, no podem deixar ningú endarrere. Només d’aquesta manera avançarem com un sol poble.” 
   
   

  La campanya d’Esquerra Republicana a les comarques gironines celebra també aquest dissabte 9 de desembre un acte a Sant Feliu de Guíxols. Serà també a les 12 del migdia, i tindrà lloc a la Casa Irla. Hi intervindran el candidat d’ERC per Girona Roger Torrent, la regidora guixolenca Sílvia Romero (també component de la llista d’ERC) i la candidata de les JERC Mariona Villarroya.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies