• Categories
 • Cap d’Any amb festa Flaixbac al Guíxols Arena

  12/12/2017

  Sant Feliu de Guíxols donarà la benvinguda al 2018 amb un espectacle de Ràdio Flaixbac el 31 de desembre a la carpa del Guíxols Arena. La Revetlla de Cap d’Any la donaran els DJs i locutors Carles Pérez, Didac Tomàs i Andreu Presas a ritme del Va Parir Tour.

  La ciutat encetarà l’any nou amb més de quatre hores de música, performance i una nit plena de sorpreses amb el show d’aquest programa matinal de l’emissora barcelonina.

  La festa tindrà lloc a l’espai Guíxols Arena, la Zona Esportiva Vilartagues, on l’Ajuntament habilitarà una carpa de grans dimensions, a partir de les 00’30 h i fins les 4’30h de la matinada. El preu de l’entrada serà de 10 euros anticipada (venda a l’Oficina de Turisme i Discos Sol Negre),  15 euros a taquilla.

  L’any passat, Tribuna Ganxona va fer una innocentada el 28 de desembre anunciant un “megabotellón” de Cap d’Any al pàrking del Guíxols Arena. Tant desencaminats no anàvem, almenys per la idea i la ubicació.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies