• Categories
 • La CUP crida a una República amb drets socials

  17/12/2017
  L´acte "cupaire" va tenir lloc a la Plaça de la Llibertat, al costat dels "Pisos Verds" - Foto: CUP GUÍXOLS

  En l’acte de la CUP que va tenir lloc el divendres 15 de desembre a la Plaça Llibertat, en què es va parlar de República, Sobiranies i Drets Socials, tant Joan Bou (8è a la llista per Girona) com Albert Sunyer (10è a la mateixa llista) van reclamar la necessitat de construir una República des de baix, que no estigui sotmesa a les normes que imposa  el sistema capitalista.

  També es va parlar de què la sobirania teconològica ha d’estar garantida a la República Catalana, així com una banca pública, una educació i sanitat públiques i de qualitat, i una gestió de l’aigua i l’energia de manera sostenible i al servei de tothom i no pas “perquè uns pocs s’enriqueixin”.

  Per acabar l’acte, els músics locals Soufian i Agus Segura van tocar unes cançons amb les seves guitarres.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies