• Categories
 • Artur Mas defensa que cal restituir Carles Puigdemont

  17/12/2017
  Artur Mas, ahir al Teatre (EL PUNT-AVUI)

  La candidatura de Junts per Catalunya a les comarques gironines va cloure la jornada d’ahir, en què va fer campanya a la Bisbal i Palafrugell, amb un acte a la nostra ciutat amb prop de 500 assistents, en què van intervenir Artur Mas, la candidata de Junts per Catalunya per Girona, Gemma Geis, i el portaveu de la candidatura de JxC, Eduard Pujol.

  Segons relata El Punt-Avui, en la seva intervenció, Mas va voler dirigir-se al tripartit del 155 dient que “han tingut la barra de fer fora el president de la Generalitat de Catalunya, i ara nosaltres els hem de restituir a les urnes”. “Perquè si ara els hi surt gratis, ens ho tornaran a fer”, va assegurar, afegint-hi: “Ens hem de plantar aquí o ens seguiran aplicant el 155 i moltes coses més, i això s’ha de respondre a les urnes.”

  Eduard Pujol, per la seva banda, va dir que aquestes eleccions “no van de partits i qualsevol president que guanyi que no sigui el president Puigdemont serà el president del 155”. Geis es va referir a la situació de la campanya, assegurant que “la lupa internacional” està en el president Puigdemont i la candidatura de Junts per Catalunya. “Si volem guanyar Rajoy, hem de votar Puigdemont i enviarem un missatge clar del que vol el poble de Catalunya”, va dir, afegint-hi que “no hi ha millor estratègia jurídica que legitimar el president Puigdemont a les urnes per fer que torni”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies