• Categories
 • GdC denuncia l’actitud “tèbia” del govern per recuperar espais per a la ciutat

  19/12/2017
  Foto: EL PUNT-AVUI

   

  El govern de la ciutat (TSF-ERC- PSC) va tombar ahir en el Ple una proposta de GdC-E per concretar la recuperació de la gestió pública de tres espais emblemàtics de la ciutat, que des de fa més de 40 anys es troben en mans de concessions privades: Touring Comercial, que gestiona l’immoble catalogat com bé d’interès local i que és conegut amb el nom de Palm Beach; Turispania, que gestiona la platja i l’embarcador de Can Rius i el camí que puja fins el mirador; i l’empresa de l’Eden Roc, que gestiona el camí de ronda que envolta tot l’hotel.
  En el cas del Palm Beach, el govern sí que ha demanat per escrit la recuperació de l’espai, però amb les altres dues concessions el govern continua sense decidir-se i “no surten de les declaracions d’intencions”. I és que segons GdC, el govern no ha volgut comunicar per escrit al Departament de Territori la voluntat de recuperar la gestió de les concessions de Can
  Rius i de l’Eden Roc quan finalitzi la concessió; en canvi, sí que ho ha fet amb Palm Beach, que una vegada rehabilitat i condicionat, serà tret a concurs per tornar-lo a gestionar amb una concessió privada. Una decisió tampoc compartida per GdC: “És l’ocasió perfecta per gestionar-ho públicament”, es lamenten, així com també critiquen “la poca voluntat i determinació mostrada pel govern”, no compartint el plantejament del Govern d’esperar fins que la Generalitat demani informes “que en cap cas són vinculants”.
  Per això,  el regidor de la formació, Jordi Lloveras, va manifestar en el Ple la necessitat de comunicar a qui correspongui aquesta voluntat expressa, i a partir d’aquí començar a treballar els projectes bàsics que calguin per recuperar la gestió de tres espais de la ciutat i que GdC creu que han de ser públics a tots els efectes.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies