• Categories
 • Mostren les dues cares contra el veí “invencible” (AD GUÍXOLS, 3 – ARO CE, 3)

  19/12/2017
  El porter del Guíxols Yassin s'enfrontava a l'equip del seu poble, l'Aro (ARXIU ADG)

  Les estadístiques adverses que els blaugrana tenen amb l’equip veí es van tornar complir i per tercera vegada seguida, el rival s’emportà punts del Josep Suñer, allargant a 5, en total, els derbis que l’Ateneu no ha pogut guanyar-lo, amb només 2 de 15 punts en joc, aquest arran d’una mala primera meitat.

  L´èpica del final de l’encontre va permetre als guixolencs salvar un punt quan tenien el matx gairebé perdut, enfront d’un Aro molt efectiu que va transformar tres de les quatre rematades que va fer a la porteria defensada per Yasin. Els locals van anar sempre a remolc, però mai abaixaren els braços, no essent però, fins a la segona meitat, amb els canvis que va plantejar el seu entrenador –que s’ho va jugar tot per tot-, que retallaren distàncies, però el col·legiat va tallar la reacció xiulant un penal per  mans totalment involuntàries. A partir d’aquí, més aposta ofensiva dels de Sant Feliu donant entrada al migcampista Pato en lloc del central Tena. No obstant això, no va ser fins els darrers 5 minuts que els de casa nostra pogueren equilibrar el desavantatge, i van merèixer més, doncs en temps de descompte disposaren d’una opció immillorable per vèncer, en un tret a boca de canó que sortí fregant el travesser.

  L’equilibri inicial el va rompre el 0-1 que va fer Mame, de cap, a la sortida d´un córner; aproximacions de Manu, Brice i Musa, però en el 41, apareix de nou Mame per fer el 0-2. A la represa, després d´un avís de Bahamonde, una falta indirecta llançada per Dani Nueda que Bilal envia als fons de la xarxa; només 4 m. més tard, Dídac marca l´1-3 de pena màxima. A partir d’aquí, un atac i gol dels de la nostra ciutat amb perilloses rematades de Dani Nueda, Brice i Bahamonde, fins al 2-3 fet per Pato; Yasin salva el 2-4 i els visitants un empat que encaixaren a l´últim sospir, i encara bo, doncs van poder perdre el punt sumat.

  Per aquest xoc, Toni Sánchez va recuperar Pato, però no tenia Caixal i Cals, a part del lesionat Adrià, i disposà una alineació amb dues variacions respecte de l´anterior, donant entrada a Riki i Zayas en lloc de Bilal i Dani Nueda.

  A.D. Guíxols: Yasin, Tomé, Lanzas, Tena(Pato,63´), Riki(Bilal,46´), Musa(Juanola,46´), Toumani, Zayas(Dani Nueda,46´), Brice, Bahamonde i Manu.

  Aro: Guillem, Óscar, Toni, Muñoz, Cristian(Collell,58´), Dídac(Pere,71´), Guinó, Badre, Gòmez, Guillem Bach i Mame(José Miguel,77´).

  Gols: 0-1 (20´) Mame. 0-2 (41´) Mame. 1-2 (53´) Bilal. 1-3 (57´) Dídac (p.). 2-3 (84´) Pato. 3-3 (89´) Toumani.

  Àrbitre:Rimbau Guillaumes. T.G.: als locals Toumami i Bahamonde; i als visitants Toni, Cristian, Gunó i Badre.

  Desprès de l´aturada de 15 dies per les festes nadalenques, el dia 7 a les 4 de la tarda el Guíxols reprendrà la competició al camp d´un Roses que ocupa lloc de descens, i on s´hauria de de guanyar per rebre la setmana següent un l´Escala que és el segon classificat, i compta amb l´ex Dani Mora.

  Per acabar la darrera crònica de l´any, ho fem desitjant que passin unes Bones Festes i recordant que l´Ateneu organitza la tradicional quina, aquest any a la  carpa del Guíxols Arena els dies 26 de desembre i l´1 de gener, de 18 a 21 h.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0