• Categories
 • Creu Roja necessita joguines per als infants desafavorits

  20/12/2017
  A 15 dies del tancament de la campanya, a Creu Roja Joventut encara li manquen el 20% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu: repartir 7.200 joguines entre 3600 infants en situació de vulnerabilitat.
  Principalment manquen joguines per als infants de major edat (10-14 anys) i per als més petits (0-3 anys).
   
  Per als infants de 10 a 14 anys,  es recomana donar material esportiu, joguines d’estratègia o jocs de taula interactius. Per als infants de 0 a 3 anys, es recomana la donació de jocs i joguines que promoguin l’experimentació i l’estimulació sensorial,  com poden ser: jocs de construcció, joguines amb so i moviment, jocs per a pintar i crear o peluixos, tenint en compte que no continguin peces petites desmuntables que puguin ser perilloses.
   
  Per totes les edats, cal tenir en compte que les joguines han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut també demana que siguin joguines noves, entenent que qualsevol infant té dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.
  Fins que finalitzi la campanya el proper 3 de gener, també es poden seguir donant joguines a les seus que la Creu Roja disposa a les comarques de Girona i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de La Joguina Educativa. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte ES03–2100–0002–5802–0170
  –8014.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies