• Categories
 • Jack Johnson obrirà el Festival Porta Ferrada

  20/12/2017
  Jack Johnson, durant una actuació el 2014 (EL PUNT-AVUI)

  El Festival de la Porta Ferrada ha anunciat els primers noms de la seva 56a edició, que tindrà lloc entre el 13 de juliol i el 18 d’agost. De fet, segons El punt-Avui, s’han avançat les actuacions d’aquestes dues dates que, per tant, obriran i tancaran el festival: el cantautor nord-americà Jack Johnson inaugurarà la Porta Ferrada a l’Espai Port, per presentar en exclusiva a Catalunya el seu últim disc, All the light above it too , i al mateix recinte tancarà la 56a Porta Ferrada la segona edició de l’Electronic Sunset, la nit coorganitzada amb Electrona, que tindrà el suís Luciano com a discjòquei estel·lar.

  El festival també ha anunciat l’actuació del cantant andalús Pablo Alborán, el 7 d’agost a l’Espai Port, dins la seva gira Prometo. D’aquest concert ja s’han venut més de 2.000 entrades (de 48 a 70 euros) en una setmana. Les entrades de Jack Johnson (a partir de 43 euros) i l’Electronic Sunset es posen avui a la venda.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies