• Categories
 • Debuta el pessebre vivent amb bona afluència de visitants

  27/12/2017
  Un dels quadres representats al pessebre vivent ganxó (AJUNTAMENT)

  El divendres 22 de desembre es va estrenar a la nostra ciutat la celebració d’un pessebre vivent als Jardins del Monestir,  amb una gran afluència de visitants.

  L’escenificació del Pessebre Vivent compta amb cinc quadres compostos per una filosa, un camp de cols, una fogata, un safareig amb dones que renten roba i el portal de Betlem. En total, hi han participat una vintena de persones de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, entre d’altres voluntaris.

  No és la primera vegada que la ciutat duu a terme un Pessebre Vivent. L’agrupació teatral explica que als anys noranta se’n feia un al voltant de la Porta Ferrada: “Primer vam començar substituint les figures de l’Arc de Sant Benet per figures naturals que érem nosaltres mateixos i llavors vam ampliar la imaginació i vam decidir fer-lo una mica més gran, però només el representàvem el dia de l’arribada dels Reis d’Orient”.

  L’esdeveniment s’hauria repetit el dia 29 de desembre, però s’ha hagut de suspendre per la mort del tècnic de llum i so, Eugeni Bigas. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies