• Categories
 • L’antic Palm Beach allotjarà el Magic Park

  28/12/2017
  Foto: El Punt-Avui

  L’antiga discoteca guixolenca Palm Beach ja té futur, i el mateix seguirà lligat a l’oci. La demanda de la majoria de jovent de la ciutat, que en les darreres dècades sempre ha hagut d’emigrar a Platja d’Aro a divertir-se mentre Palm Beach ha estat clausurada i se n’ha demanat la reobertura,  ha estat escoltada, i sembla que ara l’oci  farà el trajecte a l’inrevés, travessarà el Ridaura en direcció a Sant Feliu.

  Ha estat un grup empresarial de l’Orient Mitjà  qui ha decidit instal·lar un petit  parc d’atraccions davant el mar i ha decidit posar-li el nom del mític establiment platjaarenc Magic Park, a títol d’homenatge, ja que aquest establiment va tancar les seves portes un cop acabada la temporada d’estiu d’aquest 2017.

  De moment no ha trascendit què hi haurà en aquest parc d’atraccions, ja que el projecte encara està a les beceroles. El que sí que sabem és que estarà relacionat amb el nou caire que l’actual equip de govern vol donar a la zona de Rius i Calvet.

  Així, les grades que hi haurà a la zona de la riera (segons projecte del govern de la ciutat)  permetran que l’establiment pugui organitzar tornejos recreatius  (de futbolí, ping pong, billar  o taula d’aire) a la mateixa platja.  També s’ha parlat de posar-hi una pista de patinatge a la zona on abans hi havia la pista arran d’aigua, però els promotors no volen que els polítics de l’Ajuntament en facin ús.   “Ja patinen prou durant tot l’any”, ha assegurat el portaveu de l’empresa, Faruk El Marrek .

  No es descarta l’ús com a discoteca de la pista on ja hi havia l’antiga disco, amb entrada al Passeig Rius i Calvet. Així encara s’assemblaria més a l’antic Magic Park. Fins i tot volen demanar permís per instal·lar una roda de fira davant del Club de Mar. Així de contundent i sense escrúpols  es mostra  El Marrek: “Ja que alguns tallen el camí a la platja  per a ús particular, nosaltres posarem la roda de fira al mig de les roques , així  els taparem la vista, a veure si així es venen les propietats i podem ampliar el parc”.

  El fet que s’instal·li aquest parc arran de mar podria fer que la fira de la Festa Major es mogués cap a una altra part de la ciutat, per tal que no els interessos d’uns i altres no topin, i així evitar el conflicte.

  Podeu veure el projecte aquí. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies