• Categories
 • Mor el jove músic i emprenedor Eugeni Bigas

  28/12/2017
  El malaurat Eugeni Bigas (Foto: AJUNTAMENT SFG)

  Se’l podia veure a la botiga de llaminadures del carrer del Mall, prop de la Placeta Sant Joan, un dels negocis que regentava juntament amb la seva dona Laura. I també se’l podia veure en multitud dels actes que organitzava l’Ajuntament o altres entitats de la ciutat, ja que era el tècnic de la seva empresa de lloguer d’equips de so i organització d’events.

  Però avui, de bon matí, l’Eugeni Bigas ens ha deixat amb només 29 anys.  Segons Ràdio Sant Feliu, ha estat la seva dona qui ha realitzat una trucada d’emergència al 112 ja que el seu company es trobava indisposat.  Malgrat la mobilització de policia local, mossos, helicòpter i dues ambulàncies del SEM, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida, i ha mort per aturada cardio-respiratòria. 

  Nou So era l’empresa que va fundar i que cobria la majoria d’actes municipals on es necessita llum i so (Reis, Marató de Sang, cantades, el Ganxó Park, la Quina, Carnaval, …) A més,  també era músic i tècnic de so, així com disc-jòquei amb la seva pròpia disco mòbil. La seva empresa organitzava festes de l’escuma, infantils i altres esdeveniments.

  El pessebre vivent que s’havia de representar demà als Jardins del Monestir s’ha suspès en memòria seva, ja que, a més, ell n’era el responsable de so, llum i logística.

  Descansi en pau.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies