• Categories
 • Malferit un motorista a la urbanització Casa Nova

  30/12/2017
  L'helicòpter es va endur el ferit a l'Hospital Josep Trueta (BOMBERS)

  Els bombers van haver de mobilitzar l’helicòpter ahir a la tarda per anar a rescatar un motorista que s’havia accidentat i s’havia lesionat en una cama a la zona de la Casa Nova. El ferit havia caigut en una zona de difícil accés per als rescatadors, com és el coll d’en Romaguer.

  Un cop localitzat el ferit, els bombers el van pujar a l’helicòpter, que el va traslladar fins a l’hospital Josep Trueta de Girona.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies