• Categories
 • Agenda d’activitats Gener 2018 a la Biblioteca

  02/01/2018
  La sala infantil de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit

  Aquestes són les activitats que ha programat la Biblioteca Pública Octavi Viader per aquest mes de gener. 

   

  Cada dilluns REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Cada dilluns CONVERSA EN FRANCÈS. De 16.30 a 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada dimarts CURS INFORMÀTICA GENT GRAN De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

   Cada dijous CONVERSA EN ANGLÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada dijous CODECLUB: Programació d’ordinadors per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l’estimulació de la creativitat dels infants. De 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada divendres CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Fins al 9 de gener de 2018, EXPOSICIÓ: EXPO “Polvorins. Fotografies de Carlos Palacio”. Amb aquest reportatge fotogràfic, el gironí Carlos Palacio ens endinsa en el dia a dia de la comunitat gitana del barri disseminat dels Caputxins. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

  Divendres 12 de gener
  CLUB DE LECTURA:
  La mujer de la arena, de Kobo Abe. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 13 de gener
  TALLER:
  Taller de creació d’un atrapasomnis. Amb l’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 13 de gener
  PRESENTACIÓ DE LLIBRES:
  El poemari Fragàncies, de Susana Pérez. Lectura de poemes i acompanyament amb guitarra. També es presentarà el llibre de relats curts Big Bang amor, de Pep Cassany amb lectura d’alguns dels relats. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dimecres 17 de gener
  CONFERÈNCIA: “Fisioteràpia de Sòl Pèlvic (SP): Prevenció i Rehabilitació”. A càrrec de Núria Fuentes Falgàs i Laura Trujillo, Diplomades en Fisioteràpia, com a ponents. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 19 de gener
  CONFERÈNCIA: “L’important efecte del canvi climàtic i les espècies del fons marí de Sant Feliu”. A càrrec de Joaquim Garrabou de l’Institut de Ciències del Mar – CSIC. Conferència organitzada per l’àrea de Medi Ambient. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 26 de gener
  PRESENTACIÓ DE LLIBRE:
  El jardí de les delícies, de Joaquim Pijoan. Continuació del llibre de memòries “Tempus fugit” d’aquest escriptor cristinenc. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 27 de gener
  TALLER: Taller de creació de mòbils. Amb l’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 27 de gener
  HORA DEL CONTE: “El peix irisat”
  és un conte amb titelles il·lustrades que narra la història del peix més bonic. A través del que li passa al Peix Irisat s’explica la importància de compartir, de no ser egoista i del benestar de fer les coses ben fetes. Per a nens i nenes a partir de 2 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies