• Categories
 • Uns 300 valents inicien l’any banyant-se a la platja

  02/01/2018
  Els banyistes participants al primer bany de l'any 2018 a Sant Feliu (ACN/EL GERIÓ)

  Els participants del primer bany de l’any a la platja de Sant Feliu van donar la benvinguda al 2018 amb aquest tradicional event social només apte per a valents que organitza el Club Aquàtic Xaloc conjuntament amb el Centre Excursionista Montclar i en què col·labora l’Ajuntament.

  Amb una temperatura de 13ºC a l’aigua i a l’ambient, i un vent de garbí que semblava congelar l’aire, a la una del migdia els participants es van concentrar a la platja per refrescar l’inici d’any amb un bany. 

  Per a alguns era la primera vegada que ho feien, d’altres ja ho tenen com una tradició arrelada per aquest primer dia de l’any. Com de costum, hi havia nedadors de totes les edats: des d’un nadó de mesos fins a una dona de 81 anys. 

  La tradició de fer aquest primer bany de l’any a la platja ganxona  va començar fa més de vint anys gràcies a un grup d’amics que es van ajuntar per reptar-se. Amb el pas dels anys, s’ha convertit en un acte popular que atrau a desenes de participants vinguts de tot arreu, i també a acompanyants  que, amb els abrics posats, s’ho miren des de la sorra o el passeig. 

  Enguany, la organització havia posat una boia a uns 25 metres dins el mar per als menys atrevits i una segona a uns 80 metres per a més agosarats. Un cop assolit el repte, els banyistes van ser obsequiats amb un brou i xocolata calenta, coca i cava.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies