• Categories
 • La sentència del jutjat confirma que Julio Iglesias té un fill “ganxó”

  05/01/2018
  El cantant, actuant al Festival de Cap Roig fa uns anys (EL PUNT-AVUI)

  El jutjat de primera instància número 13 de València ha sentenciat que Javier Sánchez Santos, de 41 anys, fill d’una exballarina de la sala Las Vegas de la nostra ciutat, és fill biològic del cantant Julio Iglesias. El jutjat ha resolt la demanda de paternitat que va presentar Sánchez fa quatre mesos basant-se en unes proves d’ADN que avalen que en un 99,9% el cantant, de 74 anys, és pare del demandant, que fa gairebé tres dècades que intenta demostrar que és fill de Julio Iglesias, tal com li havia explicat la seva mare, María Edite, que havia mantingut una relació esporàdica amb Iglesias a Sant Feliu, on tots dos van actuar l’estiu del 1975, quan el cantant estava casat amb Isabel Preysler. Segons han avançat diferents mitjans de la premsa del cor, Iglesias sempre es va negar a sotmetre’s a proves d’ADN però Sánchez Santos va aconseguir una mostra biològica del cantant de la brossa i va fer la comparació, que va donar positiu.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies