• Categories
 • Volen que es posi a l’Ajuntament una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics

  05/01/2018

  El Comitè de Defensa de la República i l’Assemblea Nacional Catalana han posat en marxa una nova campanya al nostre municipi amb l’objectiu que l’Ajuntament pengi la pancarta amb l’emblema “Llibertat presos polítics” a la façana del consistori.

  Segons han informat les dues entitats aquest matí al punt d’atenció situat a la Plaça del Mercat, el procediment que s’empra és que els ciutadans entrin una instància a l’Ajuntament demanant que es pengi el cartell. Segons informen al seu perfil de Facebook, el propi equip de voluntaris de l’ANC i del CDR ajudaran als ciutadans a omplir la instància, que un cop omplerta s’haurà de portar al consistori per presentar-la. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies